Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
üzenetére
Speciális helyzet. Házra nem kell gyűjtenie, autót nagypapától örökölt. Még tanul, de informatikus diákmunkával elég jól keres, szenvedélye a filmezés. Úgy van vele, hogy ha egyszer átköltözik a házba, oda egy akkor legjobb, legnagyobb Sony-t akar venni.
Nem konkrétan a 2021-es A90J-t írtam, hanem, hogy olyan kategóriájút, mert ugye fene tudja, mi lesz majd annak a neve évekkel később.
Eddig úgy volt vele, hogy elvan a szobájában az 50GT60-as plazmával, de most ugye vette az XBOX SX-et, és egy jó OLED ajánlatra azért váltana. A plazmát se tartanánk meg, már végképp nem tudom hová tenni, annak az eladási ára is belemehetne neki.
Ha ma nem lankad a lelkesedése, akkor a Philips 55OLED706-ot ajánlottam neki, MM-ben 360K-ért inkább, mint a 2020-as Sony A8-at 300K-ért.
De lehet, érdemes ezzel várnia (lehet, nem, mert ki tudja, meddig száll, és majd egyszer hova esik vissza a jobb pénz-HUF árfolyam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor