Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
szabolc
üzenetére
Hát pas piros. Se a samsung se a sony lg meg pláne nem volt probléma. Percek alatt ki ismertem mindet. Szerintem teljesen át lehet látni. Na ettől függetlenül, ne várd ott a bolti eladóktól hogy majd belövik neked jól, nem értenek hozzá. És pláne nem vágják az apró kis részleteket a tv-n. Neked kell kitapasztalni. Volt hogy 3 órát eltöltöttem a tv-vel az MM ben (minden percét élveztem), vittem 2 pendrivot is és egyidőben játszottam az anyagokat, úgy néztem/néztük össze...alaposak voltunk.
Már a párom úgy szólt hogy mostmár menjünk me mindjárt zárnak
"kegyetlen tudok lenni 
----
fel nem fogom am a sami qn90 hogy tudott szebben kinézni neked mint az oled. Annak olyan satnya képe van, rőlködik erőlködik csiszolni lehet de érződik hogy erőltetett valami az egész, míg az oled szimplán olyan amilyen kell. természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Metal topik
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"kegyetlen tudok lenni
Vhiktor