- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
En most találtam rá a legszebb képre sonyn. A kulcs a -1 gamma, 33 fényerőn. Normál kép profilban, csúcsfény közepes. Kontraszt alacsony, feke level ki vagy alacsony majdhogynem ugyan az az eredmény. 60 as éllesség a másik élesség automatán, a zaj szürések automatán. Nekem így tökeletes 1080p ben. 4k nal ki fogom próbálni ha kikapcsolom az élesítést milyen mert eddig ott kise kapcsoltam.
Meleg színhőmérséklet 55 ös telítettség és alacsonyon az a piros rózsa
ez SDR re. Valami brutális a kép számomra
Annyira elégedett vagyok az eredménnyel Most már elmondhatom tényleg ha az ember befekszik egy filmre kisebb moziban érezheti magát a Hangzás is sokat dob az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez SDR re. Valami brutális a kép számomra
Vhiktor