Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
En most találtam rá a legszebb képre sonyn. A kulcs a -1 gamma, 33 fényerőn. Normál kép profilban, csúcsfény közepes. Kontraszt alacsony, feke level ki vagy alacsony majdhogynem ugyan az az eredmény. 60 as éllesség a másik élesség automatán, a zaj szürések automatán. Nekem így tökeletes 1080p ben. 4k nal ki fogom próbálni ha kikapcsolom az élesítést milyen mert eddig ott kise kapcsoltam.
Meleg színhőmérséklet 55 ös telítettség és alacsonyon az a piros rózsa
ez SDR re. Valami brutális a kép számomra
Annyira elégedett vagyok az eredménnyel Most már elmondhatom tényleg ha az ember befekszik egy filmre kisebb moziban érezheti magát a Hangzás is sokat dob az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Formula-1 humoros
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez SDR re. Valami brutális a kép számomra
Vhiktor