- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Igy pár nap állitgatás nézegetés után azt tudom mondani az A83j re - fantasztikus képe van, nem tudok betelni vele. Egy percet sem bánok hogy ennyire megfontoltan került a kis családunkba. Eddigiek alapján : jó választás volt.
Egyáltalan nem nagyon 3.3 méterre a 77 col. Sőt
DE mostmár végre semmi hiányérzetem nincs a képmérettel kapcsolatban.
Használati útmutató amit kapunk hozzá 0. De nem is kellett Teljesen logikusak a dolgok, csak egy két dolgot kellett megkeresni ami nem volt elsőre egyértelmű. Hálisten Sikerült összehozni az LG házimozival es működnek együtt.
Jó lenne az egyik távirányító gombjára rá programozni a képernyő kikapcsoló funkciót de Sajnos csak a teljes TV kikapcsolást lehet. Egalabbis en csak ezt Tudtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DE mostmár végre semmi hiányérzetem nincs a képmérettel kapcsolatban.
Vhiktor