Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
"Tehát ha csak a töredék 20 millió ember engedheti meg magának az 5.000 dolláros tv vásárlását, akkor helyben is vagyunk (a milliárdosok nem gyúrnak a BF-re)"
De ezt mondom én is
BF-en nem OLED TV-ért törik össze magukat az emberek hanem belépő Samsung, Blaupunkt stb. kategóriáért. Akinek telik OLED-re az nem az árérzékeny vásárló. Tudják ezt a boltok is ezért nem lesz olcsósított OLED."48-as OLED TV meg szerintem a lehető legkevesebb vásárlót érdekel"
"Többnyire monitornak veszi mindenki, és még relatív olcsó is.
"Személy szerint ebben a kategóriában én 43-as IPS-t vennék az is 220-50 körül mozog. Aztán a valóság meg lehet az lesz ha veszek egy 65-ös OLED-et akkor a mostani 55-ös jön át monitornak, bár lemérve használhatatlannak tűnik

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BF-en nem OLED TV-ért törik össze magukat az emberek hanem belépő Samsung, Blaupunkt stb. kategóriáért. Akinek telik OLED-re az nem az árérzékeny vásárló. Tudják ezt a boltok is ezért nem lesz olcsósított OLED.
"
Vhiktor