Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Dragonhunter
üzenetére
Ja, a kérdésedre meg b@sztam válaszolni!
Én nem játszok rajta. A beégés ellen amit tudsz és kell is tenni, hogy bekapcsolod a logo védelmet "low"-ra, és a pixeleltolást is engedélyezed. Elvileg gyárilag mind2 on, de érdemes leellenőrizni. Illetve ha nincs engedélyezve, érdemes azokat a védelmeket is bekapcsolni, h. változatlan kép esetén (pl. filmlejátszást megállítom) 2-3 perc után halványítsa el a képet, további 2-3 perc után meg átkapcsol fekete screensaverre. Nem tudom játéknál ez működik-e egyáltalán, mert a filmlejatszás szünetelést le lehet informálni a tv-nek szerintem hdmi cec-nek vmi varázsszóval. De játék esetén ha rádjön a cifrafosás és fél órát a klotyón vagy, miközben áll a játék, na ezt nem tudom hogyan tudja detektálni a tv.
Ja, az LG használati utasítása egy kalap szar, 140 oldal, látszólag magyar SZAVAK vannak benne, de hogy nem magyar NYELVŰ az biztos. Elmagyarázni mit miért van meg hogy működik arra teljességgel alkalmatlan. Szóval majd mászhatsz az internetre/jutubra, ha érteni akarsz bármit abból a milliónyi dologból, amit amúgy a tv tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor