Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ambushka

aktív tag

válasz Dreamie #62264 üzenetére

Neten rendeltem chaten keresztül, mert nem volt kedvem p*csölni a magentánk módosításának összeálíltásával (módosult pár előfizunk és kértem egy új sim kártyát, stb).

Kiderült, hogy az ügyintéző kisasszony valamit fordított sorrendben állított be a csomagban, ezért technikai hibára futott az egész accountunk, aminek a kivizsgálási ideje 30 nap, végül 3 hét alatt oldották meg, addig nem tudtunk leadni új rendelést.

Egy totális káosz az egész, de még vár ránk egy új próbatétel, mielőtt megkapjuk a TV-t, mivel a HDT akivel küldi a telekom EGYÁLTALÁN nem rugalmas kiszállítás tekintetében.

Feleségem nevén van az előfizunk, amit csak ő vehet át, csak a szolgáltatásaink címén, amivel nincs baj, de ha a HDT azt mondja, hogy ma 10 és 13 között hozza ki, akkor SEMMILYEN módosításra nincs lehetőség, csak és kizárólag ekkor jön a futár, amikor bizony feleségem a munkahelyén ül.

Két napunk van átvenni, ha nem vesszük át, visszaküldik.

Ma reggel éreztem egy pici együttérzést a futár hangján és azt mondta, hogy MEGPRÓBÁL holnap 4 körül felénk jönni.

Új hozzászólás Aktív témák