Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
magnum81
üzenetére
tetőtér?
nekem az átlagnál magasabban és 5 fokban megdöntve van most a tv. ezzel kapcsolatban átnéztem minden lg anyagot, de semmit sem találtam benne ami ellene szólna.
5fokos billentést a ötezres konzolok is tudnak, így nem gondolom hogy gond lehetne vele.ha a tv-nek nem is lenne baja, a konzolokat tuti nem készítik fel 25fokos negatív dőlésre. az akasztó lemezeknél elég kis karmok vannak általában, az alaplemezről tuti lefordul, plusz alul is van általában fixáló csavar, annál mondjuk esélyed sincs becsavarni.
emellett a rögzítésnél belép a húzási igénybevétel, aminél már elég körültekintően kell eljárni.
nincs a ferde fal mellett egy függőleges? egy ilyen konzolt felfúrnék a függőleges falra és kihajtanám a tv-t a ferde elé. ez most itthon 20-25e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor