- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Igen olvastam erről amit írsz, de szerintem az se mostanában lesz! Épp most olvastam egy cikket, hogy 2022 be dobja piacra a Samsung a QD-oled tvt. Aminek jobb lesz a fényereje, meg a színei is, de majd kiderül mi lesz belőle! Samsung szervizröl annyit, hogy nálam maximálisan korrektül jártak el! Én elhiszem, hogy sok embernek rossz a tapasztalata, és az is gond, hogy a Samsung ezt hagyja! Samsung ügyfélszolgálat az meg olyan amilyen, de eddig bármilyen kérdésem volt vagy gondom volt segítettek! Kinek mi a tapasztalata! Van aki az lg ügyfél szolgálatával nincs ki békülve. Jobb fényerő az egész képre pozitív hatással lehet, ha ésszerűen van be állítva! Más téma az esztelen fényerő, amivel meg szédül a vevő! A jó kép meg elég szubjektív dolog! Kinek mi tetszik! Ezért is tudják a 2 tábort össze ugrasztani. Miközbe sok komolyabb teszteken, már pont számokba alig van különbség, 55qn90 vs c1 összképet nézve természetesen! Persze amikor olyat írnak, ami nem tetszik, akkor egyből jönnek azzal az a szakember nem ért hozzá, vagy elfogult. Miközbe a műszerek nem hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor