Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Igen olvastam erről amit írsz, de szerintem az se mostanában lesz! Épp most olvastam egy cikket, hogy 2022 be dobja piacra a Samsung a QD-oled tvt. Aminek jobb lesz a fényereje, meg a színei is, de majd kiderül mi lesz belőle! Samsung szervizröl annyit, hogy nálam maximálisan korrektül jártak el! Én elhiszem, hogy sok embernek rossz a tapasztalata, és az is gond, hogy a Samsung ezt hagyja! Samsung ügyfélszolgálat az meg olyan amilyen, de eddig bármilyen kérdésem volt vagy gondom volt segítettek! Kinek mi a tapasztalata! Van aki az lg ügyfél szolgálatával nincs ki békülve. Jobb fényerő az egész képre pozitív hatással lehet, ha ésszerűen van be állítva! Más téma az esztelen fényerő, amivel meg szédül a vevő! A jó kép meg elég szubjektív dolog! Kinek mi tetszik! Ezért is tudják a 2 tábort össze ugrasztani. Miközbe sok komolyabb teszteken, már pont számokba alig van különbség, 55qn90 vs c1 összképet nézve természetesen! Persze amikor olyat írnak, ami nem tetszik, akkor egyből jönnek azzal az a szakember nem ért hozzá, vagy elfogult. Miközbe a műszerek nem hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor