Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, erről még a múlt nyáron írtam, amikor az AG8 tévét visszavittük és helyette GX lett a lányoméknak. Mivel friss volt az élmény, igen csak el kellett tökölni, hogy legalább hasonló szintre lehessen beállítani a GX-et.
És arról is írtam, hogy egymás mellett volt a CX-szel, többször megkérdeztem az eladót, hogy ugyanaz a demó miért sokkal szebb a sony-n, de állandóan csak terelt. Ezért lett a legnagyobb bánatára a sony választva, de sajnos azon a tévén a droid egy optimalizálatlan foshalmaz volt, ezért elálltak a vásárlástól és a GX lett elhozva, amin kétszer is cseréltek panelt, végül ők is csereutalványt kaptak és vettek egy jóval faszább HZ2000-et.Nem a dobozból kivéve volt a lényeg, hanem nem lehetett egyszerűen azt a képminőséget beállítani, amit az AG8 tudott.
Nagyon fárasztó LG fan vagy, fizetni kellene a cégnek neked, még azokat a tévéket is bevéded, amit az életben nem láttál, nem a tied, de ha LG, akkor megírod a frankót. hátb+ezröhej...

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor