- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali111
újonc
válasz
alaves
üzenetére
Igen! Köszönöm! Ezaz!
Ezt látom én is, csak nem tudtam jól megfogalmazni.
Illetve nem értettem pontosan, hogy mitől van ez a hatás. Egyszerre túl sok a váltás a régi és új tv között és nem tudtam, hogy ez az oled miatt van vagy a 4k vagy valami képjavító eljárás.Az olednél ezek szerint nem pusztán arról van szó, hogy "jobb" a képminőség, hanem egész egyszerűen más a látvány, mint az lcd-nél.
Hiába nézegettem sokat a tv-ket választás előtt, ez a boltban nem jött le. Nehezíti a dolgot, hogy ott az oledeken soha nem megy "normális" tartalom, mindig csak valamilyen marketingadás.
Egyébként azzal is egyetértek, hogy űrjeleneteknél ez tényleg nagyon klassz, de sok olyan film van, ahol nekem ez zavaró.
Még adok neki egy kis időt, hátha megszokom, de most komolyan elgondolkodtam, hogy visszatérek az lcd-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor