Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Próbálgatok most PC-mről csinálni egy media servert. A gépem és a TV-m is kábellel van rákötve a routerre. Keresgéltem és találtam egy Universal Media Server nevű programot, ami képes saját hálózaton megosztani mappákat. Elindul, bekonfigurálja magát, majd látja is a TV-met, a TV-n meg megtudom nyitni ezt a media servert, eddig super easy. Viszont azt vettem észre, hogy nagyobb 30-40 gigás .mkv fájloknál akadozik a lejátszás. Viszont letöltöttem egy .ts fájlt is, ami elvileg dolby vision támogatott, ezt már akadozás nélkül lejátssza, pedig ez is 57 giga, viszont a dolby vision beállítás nem tölt rá, ahogy elindítom. Van esetleg valakinek ötlete, hogy ez miért lehet? Vagy PC-n van olyan lejátszó, amivel a dolby visiont előtudom csalogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor