- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
Jó én házimoziról beszéltem, nem is nagyon játszom, inkább csak stratégia arra meg nagyon jó a 40"-os UHD monitorom 80 centiről.
De nem hiszem hogy valaki is elsírná magát hogy milyen rossz egy 3m-es vetített FHD képen játszani, annak ellenére hogy azzal soha nem vitatkoztam hogy játékoknál sokkal nagyobb előnyt jelenthet az UHD mint filmeknél.
Játékre egyébként 8k is jelentős előrelépést jelent majd, csak azt még nagyobb látószögből kell nézni, sőt inkább már VR szintről beszélünk, amikor a teljes látótered kitölti a tartalom. UHD-nek is már inkább 60 fokos betekintési szögre van igaán jeletnős hatása, ami játéknál jó dolog, filmeknél viszont nagyon kevesen bírják, a filmeket sem ilyen kitöltésre komponálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor