Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok! Csatlakozom a topikhoz egy LG 55 CX személyében, ma érkezett. Egy LG 49 UJ635V-t váltott a nappaliba, az beköltözött a hálóba. Elsőre is ég és föld a különbség. Elolvastam az összefoglalót. Megy a bejáratás, igyekszem teljes képernyős tartalmakat nézni. Ami csalódást keltő, és igazából csodát se vártam, az a hangzása. Számítottam rá, de inkább rosszabb mint gondoltam, majd jön egy soundbar is előbb utóbb. Mivel ez az első OLED tv-m figyelemmel kísérem a topikot.
Egy kérdés merült fel bennem csak, de az nem csak szorosan ide passzol, hanem általános. Sokszor olvasom a tesztekben, nem csak OLED-nél, hanem LCD-nél is, hogy a teszt során megosztják az ideális beállításokat a kalibrációs mérések során. Biztos hogy érvényes ez a többi ugyanolyan típusra? Nem az van, hogy ahány TV annyi panel és annyi beállítás? Én ezeket emiatt nem szívesen csavargatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Formula-1
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor