Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Felirat tekintetében nálam azért kellett a CoreElec, mert szinte az összes mkv-mnak, amiket nézek sub/idx vagy pgs feliratai vannak, német nyelven. Ezek a TV által felismert formátumban nem elérhetőek, konvertálás itt meg "kissé" problémás (karakterfelismerés alapon megy, ha jól tudom).
CoreElec alatt nem tudom miért lenne jó Netflixet nézni, ha a TV-n van natív app hozzá.
Kadenciahelyes kérdésben igazad lehet, de én speciel nem szeretem a TV belső lejátszójának a kezelését, bonyolult a felirat/hangsáv váltás (CoreEleccel 1 gombnyomás BT mini billentyűzeten). És szükségem van rá, németül tanulok, ha valamit nem értek így, akkor visszetekerem és meghallgatom/olvasom angolul. Nekem egy tévén hibátlanul működőd KODI lenne az igazi, de ha jól tudom, ilyen nincs. De ez már még offnak is off téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor