Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Egyedül Salapp írt hasonlót, de ő sem kimondottan egy bizonyos márkának az adott típusára írta, hanem általánosságban arra, hogy manapság a gyártók direkt ócska, "pusztulat"😃 minőséget ontanak magukból, hogy minél hamarabb vegyél újat az adott eszközből. Piacgazdaság. Nem mennek rá a minőségre, nem tesztelnek annyit, nem fontos a tartósság. Az mondjuk igaz, hogy az LG pl élen jár ebben, jól bizonyítja ezt a firmware ismételt többszöri elrontása (csúnya szóval elb@....sa). De ezt nem lehet egy bizonyos gyártóra levetíteni. Vannak persze kivételek is, ezért van pl japán autóm. Ezért választottam Panát. Nem csillognak (annyira), nem villantanak (akkorát), de amire tervezték, arra tökéletesek. És reményeim szerint még sokáig azok is lesznek.
Nálam egyébként a prémiumba a megbízhatóság is beletartozik. Ezért szoktam vitázni autós fórumokon is, hogy így a német prémiumok, meg úgy, nekem az nem prémium, amivel állandóan van valami bizb@sz, ami elromlik és egy fél házat kell rákölteni.
Sajnos egyre kevesebb márkával és azon belül típusokkal lehet találkozni, amik megfelelhetnek a követelményeimnek. Nekem van nagy elvárásom, hogy amit megveszek az működjön is pár évig és ne csesszék el még azt is ami jó, pl trehány firmware-kkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor