Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Egyedül Salapp írt hasonlót, de ő sem kimondottan egy bizonyos márkának az adott típusára írta, hanem általánosságban arra, hogy manapság a gyártók direkt ócska, "pusztulat"😃 minőséget ontanak magukból, hogy minél hamarabb vegyél újat az adott eszközből. Piacgazdaság. Nem mennek rá a minőségre, nem tesztelnek annyit, nem fontos a tartósság. Az mondjuk igaz, hogy az LG pl élen jár ebben, jól bizonyítja ezt a firmware ismételt többszöri elrontása (csúnya szóval elb@....sa). De ezt nem lehet egy bizonyos gyártóra levetíteni. Vannak persze kivételek is, ezért van pl japán autóm. Ezért választottam Panát. Nem csillognak (annyira), nem villantanak (akkorát), de amire tervezték, arra tökéletesek. És reményeim szerint még sokáig azok is lesznek.
Nálam egyébként a prémiumba a megbízhatóság is beletartozik. Ezért szoktam vitázni autós fórumokon is, hogy így a német prémiumok, meg úgy, nekem az nem prémium, amivel állandóan van valami bizb@sz, ami elromlik és egy fél házat kell rákölteni.
Sajnos egyre kevesebb márkával és azon belül típusokkal lehet találkozni, amik megfelelhetnek a követelményeimnek. Nekem van nagy elvárásom, hogy amit megveszek az működjön is pár évig és ne csesszék el még azt is ami jó, pl trehány firmware-kkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor