Hirdetés
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Bazsi81
üzenetére
Igazán nincs mit. Tv csatornáknál még megoldás lehet, persze csak ha ez Téged nem zavarna túlzottan, hogy bekapcsolod a minden irányú nagyítást. Így ugyan elveszítesz a képből valamennyit, de a logók sem fognak látszani. Persze ettől függetlenül azért maradjon alacsony az oled fény. 20-30 között pl nekem bőven elég tv adásnál. Első alkalommal lehet hogy sötétnek találnád így a képet, de hamar megszokja az emberek nagy többsége aki oledet használ. Ha HDR tartalmat nézel ott maradhat az oled fény 100 (ez az alapértelmezett beállítás is, legalább is az LG oledeken) Szerintem mind 3 tv nagyon jó. Mivel nekem is 65 C9 van, így én az oledet preferálnám, de én nem játszom egyébként a tv-n. Viszont azt hiszem vannak itt a fórumban olyanok akik igen, ők szerintem tudnának tanácsot adni a játékokhoz ideális képbeállításról. Legyen szó akár HDR akár SDR kérdésről. Szerintem akármelyiket választhatod az általad felsoroltakból, egyikkel sem nyúlnál mellé. Oledeknél annyi van még, hogy kikapcsolás után ne áramtalanítsd a készüléket mert ekkor lefut rajtuk egy pár perces karbantartás, amit Te nem látsz, de egy relé kattanáshoz hasonló hang jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor