- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
Üdv mindenkinek!
Most hogy a Xiaomi bemutatta az első OLED televízióját, szerintetek van esély rá, hogy valamiféle verseny kialakuljon az oled szegmensben? Hozzáteszem, nem olvastam még utána mélyebben, így nem tudom hogy saját oled panelt fejlesztett e a Xiaomi, vagy csak úgy, mint több más gyártó, ők is az LG Displaytől vásárolják a panelt és a saját hardveres és szoftveres kombóval vértezték fel. Leírva elég impozánsnak hatnak a tulajdonságok. Kérdés, hogy a gyakorlat mit mutat majd. Csak kíváncsi lennék, ha ők úgymond most lépnek piacra egy saját oled tv-vel, az van e..illetve ha igen, mennyire lehet hátrányban fejlesztésileg pl az LG készülékeihez képest? Ha jól tudom az LG először 2010 környékén mutatta be az első oled tévéjét, (ha lehet annak nevezni azt a 15 col méretet) aztán 2012-ben jött az első tényleges 55 colos modell. Tehát ennek fényében érdekelne a véleményetek. Szerintem azért nem lesz a Xiaomi nagyon sarkítva kb 10 évvel lemaradva.. Gondolom az elterjedése sok mindentől függ majd. Nem tudom Európába vagy az országunkba be fog e kerülni valamikor.
Ti mit gondoltok a Xiaomiról és erről a most bemutatott OLED tévéjükről?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor