Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Strezi
üzenetére
Koszi, lattam, es itt van ugyanez Pana HZ1000-re is, remelhetoleg hamarosan jon a nagy teszt a 2 kozott.
> (#43360) janos666: "Chros nem cserélget évente"
Ez igy van. Amig nem lesz tokeletes TV film megjelenitesre PC-rol (mivel nem jatszok), addig marad a B8.> (#43360) janos666: "én pedig már a C9-en is tudom ezeket babrálni CalMAN-el és/vagy madVR-el"
Szerintem, ezek kozul csak 1-2-t madVR-rel, Calman-nal egyiket sem, mert itt nem a TV beallitasait lehet valtoztatni, hanem a video folyamet on-the-fly.
Szerintem ezek kozul csak az elso 2 lehet (!) erdekes mezei user-nek, azok is csak akkor, ha a TV valami xar-t csinal alapbol
Pl:
- colorspace: bt.2020 helyett dci-p3 valasztasa
- eotf: kivancsi lennek, hogy HDR-ben marad-e a TV, ha HDR10 folyam eseten gamma 2.4-et valsztunk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez igy van. Amig nem lesz tokeletes TV film megjelenitesre PC-rol (mivel nem jatszok), addig marad a B8.
Pl:
Vhiktor