Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Mondjuk most h belegondoltam, a variable refresh rate hfrnek lehet értelme. Normális 24ps anyag megy, s gyors kameramozgásokat pedig mondjuk 48 vagy 60hzre lövik be: nincs szappanozás normálisan, de abban a 2percben összesen a 2 órás filmből, ami miatt mindenki truemotionözik agyba szájba, sem kell aggódni, mert ott nagy lesz a mozgóképfelbontás szintúgy
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
(hozzáteszem amíg 4000 meg 10000 nitre kalibrálnak, addig tone mappingra is szükség lesz, amíg nem tudja azt a nitet kiadni magából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
Vhiktor