- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Partizan182 #4199 üzenetére
Mondjuk most h belegondoltam, a variable refresh rate hfrnek lehet értelme. Normális 24ps anyag megy, s gyors kameramozgásokat pedig mondjuk 48 vagy 60hzre lövik be: nincs szappanozás normálisan, de abban a 2percben összesen a 2 órás filmből, ami miatt mindenki truemotionözik agyba szájba, sem kell aggódni, mert ott nagy lesz a mozgóképfelbontás szintúgy
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
(hozzáteszem amíg 4000 meg 10000 nitre kalibrálnak, addig tone mappingra is szükség lesz, amíg nem tudja azt a nitet kiadni magából)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest