Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Mondjuk most h belegondoltam, a variable refresh rate hfrnek lehet értelme. Normális 24ps anyag megy, s gyors kameramozgásokat pedig mondjuk 48 vagy 60hzre lövik be: nincs szappanozás normálisan, de abban a 2percben összesen a 2 órás filmből, ami miatt mindenki truemotionözik agyba szájba, sem kell aggódni, mert ott nagy lesz a mozgóképfelbontás szintúgy
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
(hozzáteszem amíg 4000 meg 10000 nitre kalibrálnak, addig tone mappingra is szükség lesz, amíg nem tudja azt a nitet kiadni magából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ehez spéci kamerák kellenek stb, ez se hiszem h a következő 5 évben elterjedne ha egyáltalán... mindenesetre lehet mégis érdekel majd a hfr, változo hzen. de ezzel is úgy vagyok, h emiatt én nem feltétlen rohannék váltani, mert baromira nem zavar, már ezer éve megszoktam... tone mapping és abl se zavar, de persze pl tone mappingra nem lesz szükség az se rossz.
Vhiktor