Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
"Mutattam már több szemnek is a képet, hogy az Eredeti, vagy a szakértői bekalibrált a jobb, egyöntetűen az eredetire szavaztak."
Csak hogy pontosak legyünk. Attól, hogy a fényerőt, kontrasztot + pár dolgot beállítasz, még nem lesz kalibrált a kijelző.
Ezeket a megjegyzéseidet sem nagyon értem. Megszeretnéd győzni a topikot, hogy az eredeti képmód a jó? Mert már többször hangoztattad. Nincs azzal baj, hogy nektek az a képi világ jön be, csak azért tudjad, hogy az nagyon messze van az eredeti videó anyagtól. Szubjektíven nektek ez jön be, nem tudjátok hogyan kellene kinézni egy képnek, nincs ezzel baj. De ne akard már azt sugallni, hogy az Eredeti képmód a jó.
Talán az összefoglalóban is le van írva, de a topikgazda is pár naponta leírja, hogy milyen anyagnál melyik képmód a legpontosabb. Biztos több olyan készüléket is kalibrált már, amilyen neked is van, s azok alapján állítja. A tesztoldalak sem véletlenül nem az Eredeti képmódot tesztelik, mert normálisan nem is kalibrálható.
Egy fél órás mérés a két képmódon megmutatná nektek is, hogy az Eredeti igen csak messze van az eredetitől.
Nem bántásként írtam amit írtam, csak annyiszor volt már erről szó, s nem értem most mit akarsz. Ha nektek az Eredeti képmód beállításai tetszenek, nézzétek úgy. De aki egy kicsit is jobban ért a videómegjelenítéshez, azt úgysem fogod tudni meggyőzni.
Jó szórakozást kívánok a készülékhez, szerezzen sok szép órát számotokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor