Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Haveromnak multkor tartottam hdr demot, mert neki is 4k hdr lgje van otthon csak kb a legolcsóbb ips paneles, s mondta h utálja h netflix automatikusan hdrben játszik le mindent mert milyen szarul néz ki.
Na lejátszottam neki pár részt, s teljesen odavolt, mondván h ez dúrva, de filmeknél ez nem előny h ilyen szép. Mivan
? Beraktam neki egy hdr filmet, s rájött butaságot beszél, ott is előny, csak nyilván nem mindig tolják a képedbe, nem úgy mint egy 2 perces demonál...Nade a lényeg, hétfőn átjött Trónok Harcát nézni, s a nyitó mezős jelenetnél kifakadt, h nem is tudta, h GoT is hdrben jön: hát nem is drága barátom, az meg csak a sötét fekete miatti végtelen kontraszt amit látsz

Szóval baromi hasznos a hdr, de már maga az oled is akkora ugrás, h aki csak fhd hdrmenteset vesz, az is baromi jó vételt csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
? Beraktam neki egy hdr filmet, s rájött butaságot beszél, ott is előny, csak nyilván nem mindig tolják a képedbe, nem úgy mint egy 2 perces demonál...
Vhiktor