Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Haveromnak multkor tartottam hdr demot, mert neki is 4k hdr lgje van otthon csak kb a legolcsóbb ips paneles, s mondta h utálja h netflix automatikusan hdrben játszik le mindent mert milyen szarul néz ki.
Na lejátszottam neki pár részt, s teljesen odavolt, mondván h ez dúrva, de filmeknél ez nem előny h ilyen szép. Mivan
? Beraktam neki egy hdr filmet, s rájött butaságot beszél, ott is előny, csak nyilván nem mindig tolják a képedbe, nem úgy mint egy 2 perces demonál...Nade a lényeg, hétfőn átjött Trónok Harcát nézni, s a nyitó mezős jelenetnél kifakadt, h nem is tudta, h GoT is hdrben jön: hát nem is drága barátom, az meg csak a sötét fekete miatti végtelen kontraszt amit látsz

Szóval baromi hasznos a hdr, de már maga az oled is akkora ugrás, h aki csak fhd hdrmenteset vesz, az is baromi jó vételt csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Beraktam neki egy hdr filmet, s rájött butaságot beszél, ott is előny, csak nyilván nem mindig tolják a képedbe, nem úgy mint egy 2 perces demonál...
Vhiktor