- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Nekem semmilyen elszineződés nem látszik. Hangsúlyozom, én normál képről beszélek, filmről, fociról stb. Sima egyszerű teli színeket nem vizslattam, mert azt nem tartom életszerűnek. Én átlagos használat esetén figyeltem meg kis szögből, mennyit torzít, de egy akármilyen lcd-hez képest semmit. A plazma is jó volt ebben..."
Egyetértek. (megint)
Szerintem az oleddel kapcsolatban - valószínűleg az ára végett -, elképesztően irreális, tökéletességre törekvéses
elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell. Az oled lenne az alfa és az omega, természetesen 65 col esetében nem lehet az ár több mint 200e magyar forint.
Ezért az árért minden pixelnek mikroszkóppal nézve és szkennerrel bemérve is teljesen ugyanolyannak kell lennie. Mind a 8,3 millió képpontnak.
Akár 179 fokos szögből nézve is(!).A kontraszt legyen végtelen, és természetesen a tévé 100 évig működjön mindenféle hiba nélkül. Ez ma az elvárás 200 ezer huf értékben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Parfüm topik
- Rendszergazda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 26
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell.
Akár 179 fokos szögből nézve is(!).
Vhiktor