- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Nekem semmilyen elszineződés nem látszik. Hangsúlyozom, én normál képről beszélek, filmről, fociról stb. Sima egyszerű teli színeket nem vizslattam, mert azt nem tartom életszerűnek. Én átlagos használat esetén figyeltem meg kis szögből, mennyit torzít, de egy akármilyen lcd-hez képest semmit. A plazma is jó volt ebben..."
Egyetértek. (megint)
Szerintem az oleddel kapcsolatban - valószínűleg az ára végett -, elképesztően irreális, tökéletességre törekvéses
elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell. Az oled lenne az alfa és az omega, természetesen 65 col esetében nem lehet az ár több mint 200e magyar forint.
Ezért az árért minden pixelnek mikroszkóppal nézve és szkennerrel bemérve is teljesen ugyanolyannak kell lennie. Mind a 8,3 millió képpontnak.
Akár 179 fokos szögből nézve is(!).A kontraszt legyen végtelen, és természetesen a tévé 100 évig működjön mindenféle hiba nélkül. Ez ma az elvárás 200 ezer huf értékben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Inspiron 15 5567
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell.
Akár 179 fokos szögből nézve is(!).
Vhiktor