- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A Te válaszod volt a leginkább releváns és valami ilyesmire vártam. Az E-nél tudom, hogy soundbar van, meg üveglapos és a dizájn... Ha jól gondolom a 934 is soundbarral van, viszont az általad említett procin kívül, semmi nagy promózást nem láttam, hallottam és mivel a Philips-et sem ismerem, ezért szerettem volna többet megtudni.
#35750) rothfb Feltettem egy egyszerű kérdést, amire komolyan érdekelt volna a válasz, erre jött egy lekezelő válasz. Majd tőled még1.
Pár hónapja - kb 2 - vett C9-et (előtte C8 volt
) és ezért is érdekelt volna, mi indokolta pár hónap után ezt a cserét, ami nyilván nem túl ésszerű, mégsem azt kérdeztem mi ez a hülyeség?%! Némi márkaműséget éreztem a háttérben, majd mintha hirtelen ki akarna szállni a "süllyedő hajóból"... Jöhet a kalapács!
(#35753) daneel_hu A GZ2000 esetében a csapból is az folyt hogy az ilyen bitang, meg olyan. Ami többé-kevésbé sikerült csak. Ennél abszolút nem jött ez át nekem. Ahogy fentebb is írtam C8-at C9-re cserélsz, amit pár hónapra rá lecserélsz egy jóval drágábbra. Valami motiváció/elkeseredés csak kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hónapja - kb 2 - vett C9-et (előtte C8 volt
) és ezért is érdekelt volna, mi indokolta pár hónap után ezt a cserét, ami nyilván nem túl ésszerű, mégsem azt kérdeztem mi ez a hülyeség?%! Némi márkaműséget éreztem a háttérben, majd mintha hirtelen ki akarna szállni a "süllyedő hajóból"... Jöhet a kalapács!
Vhiktor