Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A Te válaszod volt a leginkább releváns és valami ilyesmire vártam. Az E-nél tudom, hogy soundbar van, meg üveglapos és a dizájn... Ha jól gondolom a 934 is soundbarral van, viszont az általad említett procin kívül, semmi nagy promózást nem láttam, hallottam és mivel a Philips-et sem ismerem, ezért szerettem volna többet megtudni.
#35750) rothfb Feltettem egy egyszerű kérdést, amire komolyan érdekelt volna a válasz, erre jött egy lekezelő válasz. Majd tőled még1.
Pár hónapja - kb 2 - vett C9-et (előtte C8 volt
) és ezért is érdekelt volna, mi indokolta pár hónap után ezt a cserét, ami nyilván nem túl ésszerű, mégsem azt kérdeztem mi ez a hülyeség?%! Némi márkaműséget éreztem a háttérben, majd mintha hirtelen ki akarna szállni a "süllyedő hajóból"... Jöhet a kalapács!
(#35753) daneel_hu A GZ2000 esetében a csapból is az folyt hogy az ilyen bitang, meg olyan. Ami többé-kevésbé sikerült csak. Ennél abszolút nem jött ez át nekem. Ahogy fentebb is írtam C8-at C9-re cserélsz, amit pár hónapra rá lecserélsz egy jóval drágábbra. Valami motiváció/elkeseredés csak kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Peugeot, Citroën topik
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pár hónapja - kb 2 - vett C9-et (előtte C8 volt
) és ezért is érdekelt volna, mi indokolta pár hónap után ezt a cserét, ami nyilván nem túl ésszerű, mégsem azt kérdeztem mi ez a hülyeség?%! Némi márkaműséget éreztem a háttérben, majd mintha hirtelen ki akarna szállni a "süllyedő hajóból"... Jöhet a kalapács!
Vhiktor