- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Szevasztok!
Gondoltam teszek egy próbát itt is és megkérdezem az itt lévő tagokat, hogy kinek milyen véleménye/tanácsa lenne számomra... röviden a lényeg az nem tudom mivel járnék jobban... kb 4-4,5m-ről nézném a tv-t szemből, elsősorban csak filmezésre/sorozat nézésre használnám, de ezt is jobban hétvégén, hétközben max egy kis youtube menne rajta háttérzajnak. Árba max 400k-nál jó lenne megállni. Amit kinézte az a Samsung QE65Q70RA (tudom ez oled topic, nem qled) naa szóval... a másik amin agyalok, hogy lehet inkább az oled felé hajlanék viszont abból csak 55" volna ebbe a 400k árhatárba, abból is csak a B9 lenne, max C9, ha az jobban megérné. Igazából laikus vagyok ezekkel kapcsolatban, azért is írtam most, hogy ki mit tanácsolna
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Amúgy kb hasonló cipőbe járok, mint nitro16...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Vhiktor