Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Szevasztok!
Gondoltam teszek egy próbát itt is és megkérdezem az itt lévő tagokat, hogy kinek milyen véleménye/tanácsa lenne számomra... röviden a lényeg az nem tudom mivel járnék jobban... kb 4-4,5m-ről nézném a tv-t szemből, elsősorban csak filmezésre/sorozat nézésre használnám, de ezt is jobban hétvégén, hétközben max egy kis youtube menne rajta háttérzajnak. Árba max 400k-nál jó lenne megállni. Amit kinézte az a Samsung QE65Q70RA (tudom ez oled topic, nem qled) naa szóval... a másik amin agyalok, hogy lehet inkább az oled felé hajlanék viszont abból csak 55" volna ebbe a 400k árhatárba, abból is csak a B9 lenne, max C9, ha az jobban megérné. Igazából laikus vagyok ezekkel kapcsolatban, azért is írtam most, hogy ki mit tanácsolna
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Amúgy kb hasonló cipőbe járok, mint nitro16...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Makett, makettezés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Vhiktor