Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Szevasztok!
Gondoltam teszek egy próbát itt is és megkérdezem az itt lévő tagokat, hogy kinek milyen véleménye/tanácsa lenne számomra... röviden a lényeg az nem tudom mivel járnék jobban... kb 4-4,5m-ről nézném a tv-t szemből, elsősorban csak filmezésre/sorozat nézésre használnám, de ezt is jobban hétvégén, hétközben max egy kis youtube menne rajta háttérzajnak. Árba max 400k-nál jó lenne megállni. Amit kinézte az a Samsung QE65Q70RA (tudom ez oled topic, nem qled) naa szóval... a másik amin agyalok, hogy lehet inkább az oled felé hajlanék viszont abból csak 55" volna ebbe a 400k árhatárba, abból is csak a B9 lenne, max C9, ha az jobban megérné. Igazából laikus vagyok ezekkel kapcsolatban, azért is írtam most, hogy ki mit tanácsolna
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Amúgy kb hasonló cipőbe járok, mint nitro16...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Vhiktor