Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Figyu .... lassan írom, hogy Te is megértsd
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe ....
.... és ezzel nem is rabolnám tovább a saját időmet .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Intel Core I5 7500 félkonfig RAM nélkül + olvass!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe .... 
Vhiktor