Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grabber
üzenetére
Én csak írtam, hogy tőlem egyetlen általad kiragadott mondatot sem idézhetted, mert egyiket sem írtam soha. Tételesen felsoroltam és reagáltam minden állításodra.
Amúgy én pont, hogy azt gondolom, hogy ha valaki ezt a fórumot olvassa, tökéletesen képben lehet az oled előnyeivel és hátrányaival is. Szó esett már ezerszer a képanomáliákról, a beégés lehetőségéről, a logókra való odafigyelésről (kiemelve pl a sárga logókat), arról, hogy számítógépes monitornak csak korlátozottan alkalmas a sok statikus tartalom miatt, stb stb. Tehát nem csak fényezzük az oledet. Az viszont tény, hogy semmi más, sem a Qled, sem más technológia nincs egy ligában az oled képminőségével. És mi a legfontosabb egy tv esetében? Na? Segítek. A képminőség, hiszen azért veszel tv-t, hogy nézd, nézni pedig a képet fogod. És ott nincs pardon. Oled visz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor