- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezt én sem értem. De amit nekem hoztak panelt, előttem bontottuk ki, teljesen vatta újnak tűnt és mégis volt hiba vele bőven.
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...#33548 daneel_hu A szervizes azt mondta, Lengyelországból jön a panel, Ferihegyre (repülővel?
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Lassan tuti, hogy a Médiában is lesz bőven Outlet termék OLED-ből. Az "első szériás" BF-ből már lassan visszaérhetnek az impulzus vásárlók termékei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Vhiktor