Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
55B8 hibajelenségek, amiket 1 nap alatt észleltem (és még nem is volt időm tüzetesen átnézni, egyszínű képekkel végignézni).
- a szürke nagyon csíkos, bár olvastam hogy ez 10-20 üzemóra után javulhat
- a kijelző legfelső pixelsorának a nagyrésze teljesen döglött, fekete
- a kijelző jobb szélső pixelsorában 2 pixel teljesen halott, 6 pixel csak bizonyos színeknél
- a kijelző jobb szélétől 1 cm-re van egy állandóan pirosan világító pixel
- van benne két egész nagy halvány csík, ami erőteljes színeknél nem látszanak (pl. erős piros)
- találtam a két csíkhoz nagyon hasonló 4 db kb. 5mm átmérőjű tömör körfoltot, de ezek halványabbak a csíkoknál, ezek is a képernyő bal oldalán találhatókSzóval ez erősen nem egy hibátlan panel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor