Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
grabber
üzenetére
Régen lehet jó volt, egy Zsigulit vagy Nívát "egy piroslámpánál" magjavítottál egy villáskulccsal, csavazhúzóval, egy komolyabb szerviz is pár ezredes volt, bár 100km-en megevett 1 liter olajat. De ez azt jelenti ma is azzal kellene járnom?! Nem hinném.
Volt német autóm, több, majd japán több, most megint német. Nem tudnám megmondani melyikre kellett többet költeni.
Az viszont biztosan kijelenthetem, a németben jobban érzem magam.
Azt nem mondtam, hogy nem létezik, csak azt, hogy én így döntenék. Nyilván akikről Te beszélsz, azok most a QLED fórumon ülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt német autóm, több, majd japán több, most megint német. Nem tudnám megmondani melyikre kellett többet költeni.
Az viszont biztosan kijelenthetem, a németben jobban érzem magam.
Vhiktor