Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
válasz
üzenetére
Utóbbi napokat tv nézegetésekkel töltöttem. Bementem több helyre is és azóta is le vagyok döbbenve. Egyik OLEDtől a másikhoz megyek és még mindig nem hiszem el amit látok...negatív értelemben.
Ez a mozgásmegjelenítés, artifactolás(vagy hogy hívják ezt a pacásodást), utánhúzás(ezt nem minden modellnél láttam) nem beszélve a műszínekről(nem csak demóanyagról beszélek, nem LED kategória de számomra mű..nem tetszik
)....
Úgy döntöttem nem cserélem le a 42G20 at(ezt hamar eldöntöttem)...max majd egy 55VT60 at veszek használtan ha valaki árulni fog kevés üzemórával(elég esélytelen).
Lehet foggal körömmel védeni az OLED-et, sőt azt sem vitatom, hogy ez a jövő, de jelenlegi formájában(!!!), mozgásmegjelenítésében nagyon messze van a mozi élménytől számomra(!!!)...legalábbis azok a modellek amiket láttam.
Alaposabban megnézve több helyen is rá kellett döbbennem, hogy számomra a plazma a "közeli" jövő(hidd el sok tv-t megnéztem a napokban többféle anyaggal pont azért mert nem akartam elhinni), és be kell vállalnom a rizikót egy költségesebb garancia nélküli használt elektronikai cuccért, amit eddig SOHA nem tettem meg 40 év alatt, de sajnos mozizni akarok otthon, arra pedig SZÁMOMRA az OLED jelen formájában alkalmatlan(pedig néztem 1.5 milliós TV-t is és rakattam be más anyagokat is rá, de...).
Most mégjobban becsülöm a 42G20 at mint eddig(olyan szinten tökéletes képe van mozizással(számomra), csak kéne nagyobb)...ha megmarad se gond, max nem a kanapéról nézem a filmeket, hanem a számítógépfotelből 1.5 méterről ahogy mostanában. Végülis ráérek a váltással.
Mielőtt elvakult OLED hívők leordítják a fejemet, javaslom a "jelenlegi formájában" "számomra" szavak figyelembevételét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- VR topik
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)....
Vhiktor