Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
mondtam nekem nem gond, előtte se néztem már ezer éve hagyományos tv-t, és nem vagyok game függő sem, szóval engem pont a tv funkciója és azzel esetlegesen fellépő gondok nem érintenek, hdr-t sem sokat nézünk rajta
Partizan182
megjelenítőben továbbra is a legszebb amit láttam, és ahogy mondani szokás: van az az ár... ( : volt, a két év utáni élete pedig nem fog érdekelni, mert már másnál lesz, addig pedg örömmel használom, bérleti díjnak tekintem a vétel és eladási ár közti különbözetet, havonta lebontva a telefonom előfizetése is több...szóval pfffffffffffff
renatto
én sem aggódom semmin, de ha forza függő lennék, azért nem lepne meg ha game nélkül is látnám egy idő után a hud-ot belőle ( :csbebe
ezt már pár éve is "savallottam", azóta kicsit finomodtak az árk, de alap két év elég karcsú egy ilyen kategóriás termékreszerk:
Pro Koryak
itt az oled fórumon mért nem lehetnek emberek meglepődve a beégésre való hajlamon? és honnan kellene vásárlás előtt mindenkinek tisztában lennie ezzel? amennyiben te mindenkihez becsöngetsz és felvilágosítasz erről mindenkit, én kérek elnézést ( : nekem pl nem szóltál anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alapbl abból indulunk ki, h a sz@ros akár töredékébe kerülő lcd nem ég be, eléggé evidens, h egy prémium, akár töbszörösébe kerülő olednek sem kellene beégni, és itt a gond, h ezt nem kommunikálják
üzleti szempontból érthető, egyébként meg vásásrlók tudatos átb@szása, lehet szépíteni ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor