Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ne foglalkozz a kattanással.
A 4 órát pedig én legalábbis nem számoltam még ki pontosan, leírásban van benne, az biztos, hogy nagyjából stimmel.
Én is remélem, hogy nem lesz gond. Egyáltalán nem olvasok külföldi fórumokon sem semmilyen meghibásodással kapcsolatos gondot. Magyarországgal ellentétben (LG-hez képest), kint nagyon népszerűek a Panák, de semmi. Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) vezérlést a Pana csinálta az Oled panelhez, reméljük tartós is lesz. A kép csodálatos mind 55-sön, mind a 65-sön.
Ha esetleg van még valami kérdésed, tedd fel, ha tudok válaszolok. (Eléggé LG-s a fórum)😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor