Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Szerintem még mindig az 55" FHD OLED-del + set-top boxszal járnál a legjobban."
Köszönöm a tippet! A TV esetében nyilván az OLED-re törekszem, viszont a UPC média box-ról szó sem lehet!
Örültem, amikor évekkel ezelőtt végre megszabadulhattam tőle. Kőkorszaki technológia... felesleges "helyfoglaló", két távkapcsoló, ráadásul a TV felvevő és műsorújság funkcióit is el lehet felejteni a használatával...
Nem tudna annyit fizetni a UPC, hogy ilyet használjak.
"55-65" között nincs akkora különbség ami miatt megéri annyival rosszabb kéminőséget venni ugyanannyiért. 4k-t amúgy is teljesen felesleges venni."
Minden tisztelettel, de egyik kijelentéseddel sem értek egyet.
Az 55 és a 65 col között méretben jól érzékelhető különbség van. Nem beszélve arról, hogy a jelenlegihez képest mennyivel nagyobb az egyik, vagy a másik.
A 4K pedig nagyon sokat dob az élményen egy jó film esetében. A ZAVVI oldalán jelenleg 198 ilyen filmet forgalmaznak Blu-ray változatban.
Ezek között van jó néhány legendás cím is. Ha az ember ezeket megvásárolja, akkor időnként igen klassz házimozit tud rendezni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest