Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• envagyok

veterán

válasz Ijk #2412 üzenetére

Azért ha közelebb mész ahhoz a plazmához, a fekete se olyan mint kellene, a sötét árnyalatok ditheringjéről nem is beszélve.
    http://www.avsforum.com/photopost/data/2354790/c/cf/cf742d09_vbattach219348.jpeg
    Na ilyen nincs az oleden. A sorfelbontás meg egy marhaság.
    Statikus,lassú képnél megvan az összes sor, a gyorsan mozgó részeken meg a szemed korlátai miatt látsz kevesebb sort, a többi tvn is a kép villogtatásával érik el, hogy többet láss, ami hmm finoman szólva is ordenáré csalás a valósághoz képest. Kössél a fejedre egy lapot, olyan kis lyukra, hogy ha forogsz, ne tudjon megpihenni a szemed egy tárgyon se. Látsz mindent? Ugye nem.
    Nekem van egy 60-as plazma a nappaliban, 55-ös oled a hálóban, ami egy 55-ös 4k ledtvt cserélt le, amit most árulok. Minden tv házilag kalibrált, és eszem ágában sincs visszatenni az lcd-t, és inkább árulni az oleden, pedig nagyon jó áron vettem, azon keresnék is, míg az lcd-n 1 év alatt buktam egy 100-ast legalább. A nappaliban is azért maradhat a plazma,mert sajnálom a 65-ös oledre a milliós árat.
    Szóval ha tapasztalat kell, nálam az van, nem kiragadott baromságokkal dobálózok, hanem több 100 órányi filmezéssel elért véleménnyel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés