Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Mint már korábban írtam, tegnap előtt hívtam az LG ügyfélszolgálatot a B8-am miatt. Az ügyintéző azt mondta, hogy keresni fog a szerelő és egyeztetés után érkezni fog. Na ez az egyeztetés úgy nézett ki, hogy 1 órája felhívott, hogy kb fél óra és itt lesz.
No problem, itthon voltam, meg is jött egy nagyjából 70 éves bácsi Kaposvárról. Úgy nyilatkozott, hogy panel vagy panelvezérlés a gond. Egyeztetni fog még az LG-vel és megrendeli az alkatrészt aztán jönni fog kicserélni. Azt nem értettem teljesen, hogy csak a panelt vagy az egész TV-t, mivel kicsit mintha nagyot halló lett volna a bácsi és nem igazán hallotta az összes kérdésemet.Nem negatív ez a tapasztalat, csak kicsit koros az úriember, nincs ezzel gond, a lényeg, hogy cserélni fogják.
Akinek már volt ilyenben része, meddig tartott ez a procedúra az elsődleges szerelő általi ellenőrzés után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No problem, itthon voltam, meg is jött egy nagyjából 70 éves bácsi Kaposvárról. Úgy nyilatkozott, hogy panel vagy panelvezérlés a gond. Egyeztetni fog még az LG-vel és megrendeli az alkatrészt aztán jönni fog kicserélni. Azt nem értettem teljesen, hogy csak a panelt vagy az egész TV-t, mivel kicsit mintha nagyot halló lett volna a bácsi és nem igazán hallotta az összes kérdésemet.
Vhiktor