Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Meg kell őket fenyegetni, Mo-on fél évente minden LG oled tulaj be fogja égetni és javíttatni fogja garanciában! "
Szerintem az esetem végett keringenek ilyen gondolatok, de ennek semmi értelme mert: a legtöbb esetben panelcserével lehet számolni, főleg mióta nincs 3d panel egyikben sem.
A saját eset egyedi - ha jól tudom rajtam kívül csak 1 esetben volt még készülékcsere -, de a lényeg a lényeg: csak panelcserével számoltam, arra nem gondoltam, hogy a tévé helyett kapok egy újat.
De gazdaságtalan javítás esetén kötelesek ezt tenni - már amennyiben nem javítanak.
USA-ban 1 héttel a bejelentésem után még cseréltek másnak e6v-panelt, szóval ez csak itthon történt így.Bár amúgy lövésem sincs, hogy az E, G, W-széria paneljeit hogyan cserélik, mivel ezek üvegen csücsülnek. (?)
De ha az USA-ban cserélték, akkor biztos megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor