Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azt az ügyintézőt jól valagba rúgnák, ha kiderülne, hogy még meg sem kapták a banktól azt a pénzt, amit már vissza is fizettek neked készpénzben. Ez úgy biztos, ahogy itt ülök. A szabályok nem ismerete okán kaphatod vissza a pénzed, de olyan boltban, ahol ismerik a dörgést, (pl. Best Byte) tuti nem kapnád vissza. Persze lehet ámítani magad, hogy ez mindenütt így van, csak lesz majd "pofára esés", ha egy olyan boltban vásárolnál, ahol tisztában vannak a bolt jogaival... Engem már utasítottak vissza emiatt és vártam a pénzemre 15 napot. Elolvastam az erre vonatkozó jogszabályt és nekik volt igazuk. A MM amúgy tele van "írástudatlan" eladókkal és ügyintézőkkel, így fordulhat elő, hogy saját magukkal szúrnak ki.. Vagy ennyire nem érdekel senkit az egész és a számlán meg sem nézik, hogy bankkártyával vásároltad, de attól még nem jogos az elvárás, hogy ott helyben visszaadják a pénzedet.

Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor