Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
A jelenlegi digitális mozi kamerák is HDR-ek már a szó valódi értelmében. Az utómunka szűkíti le a dinamikatartományt az adathordozók és a megjelenítők számára is fogyasztható tartományra.
Nincs vele gond sötétben, hiszen az ISF beállítás mellet nem megy a szokásos fehér szint fölé a fehér sem. Akontraszt lefelé bővül. Addig nem szoktak teljesen fekete képet sem adni, hogy a pupillád teljesen kitáguljon a teljes sötétségben. majd a következő világos jelenet elvakítson.
Ugyanakkor, amellett hogy sötétben remek a tökéletes fekete, én a mindennapokban azt élveztem leginkább hogy nem kellett besötétíteni, nappali fényben is kontrasztos és fényes maradt a kép! Leginkább ebben jobb az általam látott plazmáknál az OLED, amellet hogy a fekete is tökéletes. Sokkal konzisztensebb a kontrasztja, független a környezettől.
Nem tudom, hogy a 920 felületkezelése megegyezik-e a 960-éval, lehet hogy elmondásod alapján az nem olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor