Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
A jelenlegi digitális mozi kamerák is HDR-ek már a szó valódi értelmében. Az utómunka szűkíti le a dinamikatartományt az adathordozók és a megjelenítők számára is fogyasztható tartományra.
Nincs vele gond sötétben, hiszen az ISF beállítás mellet nem megy a szokásos fehér szint fölé a fehér sem. Akontraszt lefelé bővül. Addig nem szoktak teljesen fekete képet sem adni, hogy a pupillád teljesen kitáguljon a teljes sötétségben. majd a következő világos jelenet elvakítson.
Ugyanakkor, amellett hogy sötétben remek a tökéletes fekete, én a mindennapokban azt élveztem leginkább hogy nem kellett besötétíteni, nappali fényben is kontrasztos és fényes maradt a kép! Leginkább ebben jobb az általam látott plazmáknál az OLED, amellet hogy a fekete is tökéletes. Sokkal konzisztensebb a kontrasztja, független a környezettől.
Nem tudom, hogy a 920 felületkezelése megegyezik-e a 960-éval, lehet hogy elmondásod alapján az nem olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor