Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
A jelenlegi digitális mozi kamerák is HDR-ek már a szó valódi értelmében. Az utómunka szűkíti le a dinamikatartományt az adathordozók és a megjelenítők számára is fogyasztható tartományra.
Nincs vele gond sötétben, hiszen az ISF beállítás mellet nem megy a szokásos fehér szint fölé a fehér sem. Akontraszt lefelé bővül. Addig nem szoktak teljesen fekete képet sem adni, hogy a pupillád teljesen kitáguljon a teljes sötétségben. majd a következő világos jelenet elvakítson.
Ugyanakkor, amellett hogy sötétben remek a tökéletes fekete, én a mindennapokban azt élveztem leginkább hogy nem kellett besötétíteni, nappali fényben is kontrasztos és fényes maradt a kép! Leginkább ebben jobb az általam látott plazmáknál az OLED, amellet hogy a fekete is tökéletes. Sokkal konzisztensebb a kontrasztja, független a környezettől.
Nem tudom, hogy a 920 felületkezelése megegyezik-e a 960-éval, lehet hogy elmondásod alapján az nem olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor