Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Gyakorlatban ebből nem sok mindent lehet észrevenni, inkább sötét szürkés kép mellett vehető ki, de ilyenre nem igazán van gyakorlati példa, hogy az egész kijelző sötétszürke képet jelenítsen meg. Egyébként néhány kompenzációs ciklus és normál használat mellett az én B7-em szinte tökéletes, és ezt is csak úgy tudom tesztelni, hogy berakok egy 5%-os szürke háttérképet, tehát mesterségesen idézem elő a körülményeket. Volt direct és edge ledes lcd tv is a kezeim között meg a családban is van és hát mind katasztrófa volt homogenitásban is az Oled-hez képest. Az biztos, hogy ha tehetem én többet lcd-t nem veszek... A kolléga aki több készüléket is visszaküldött, milyen típusokat vett és mennyi időt használta őket? Merten ezen is sok múlhat... Ahogy fentebb is írtam nekem is volt valamennyi, de a használattal rengeteget javult!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Leáll a Remedy az FBC: Firebreak tartalmi támogatásával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG OLED55C31LA 2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor