Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urdaran
kezdő
Üdv!
Kicsit le vagyok lombozva, gondoltam megkérdezlek titeket is.
Tegnap épp a PS4 Pron játszottam, amikor észrevettem, hogy a nemrég vásárolt (1-2 hónapja) LGB7V képén függőleges csíkok jelentek meg minden előzmény nélkül. Kicsit olyan, mintha halott pixelsáv lenne, de inkább csak eltérő színben vagy árnyalatban látszik. Feketén pedig olyan, mintha egy vékony fehér világító sáv lenne. Képet sajnos most nem tudok küldeni, mert a telefonom és a laptopom is nagyon gyér képet készít. Ha játékból mentek képernyőt fotó móddal, akkor nincsenek ott a sávok. Tévéadásnál, netes tartalomnál és homogén háttérnél viszont látszanak.
Erre van valami megoldás, vagy mire számíthatok a garanciális procedúra során? (Cserélik a panelt? Mennyi ideig fog tartani? Nekem kell bevinni, vagy ők jönnek érte?)
Köszönöm előre is, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor