- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Az elektronikája nem változott, nem írtam hogy igen. Ha vennéd a fáradságot és végigolvasnád az Rtings tesztet, akkor (talán) végre nem csak sértődötten válaszolgatnál, hanem értenéd is, mit és miért írtam. Amúgy FHD-n mégis mit kellene fejleszteni? Nincs ezernyi új ficsör és szabvány, amihez állandóan új tévét kellene venni. Ez egy kiforrott szabvány, ennyit tud, de azt nagyon jól tudja.

#13546) krx21: A pixelrácsnak semmi köze a képminőséghez. Egy FHD panelt értelemszerűen kicsit távolabbról kell nézni. Megvannak az ajánlott nézési távolságok is mindenféle felbontású panelhez, csak ezt kell szem előtt tartani. De amúgy, ha olvastad a teszteket láthattad, hogy 4k esetében a B7 megkapta a 10 pontot, de mivel a FHD csak konvertálással megy neki, ezért nem lesz/lehet tökéletes a képminősége. Nem gond ez, csak jó tisztában lenni vele, hogy esetleg a 910 némileg jobb nála 1080p jelnél. Ezért sem temetném én a FHD oledet, de nyilván ez senkit nem érdekel. Főleg nem a gyártót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Óra topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor