Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sasi001

őstag

válasz Yodamest #115442 üzenetére

Egyrészt nem csak a családban, hanem mellé írtam, hogy itt a fórumon is van sok felhasználó és szinte probléma mentes. Lg-nél ez nem mondható el. Egyértelműen csak qd-oled-ről beszélek, aki woled Samsung-ot akart venni inkább az Lg-t javasoltam. Amit írtál “rothadás gátló" és hasonló rétegeket,” nem így működik. Pusztán az Lg a panelt nem tudja lezárni légmentesen és mivel az oled szerves ezért indul meg a bomlás ha levegővel érintkezik. A pontozás elmondtam, hogy nem érdekel mivel tele van olyan hülyeségekkel, hogy lassú a menü, nincs DV, és hasonló marhaságok. Én fizikai fogható hibákról beszéltem ahogy írtam is, Samsung-nál nincs látható zavaró tényező amely miatt panelt cserélgetnek az Lg-nél. Irogatod itt a minőséget, amire majd akkor térjünk vissza ha le tudják zárni megfelelően a panelt és nem lesz panel rothadás meg mindenféle színű tinting, mely dolgokat évek óta nem tudják kiküszöbölni. A G5-nél már megszüntették az 5-év panel garanciát is. Ha megnyugtat csinálj nyugodtan egy felmérést itt a topikban, mennyi panelt cseréltek Samsung vs Lg tévékben és melyekhez kellett többször igénybe venni a szervizet.

Ismétlem, hogy qd-oledről beszélek beszéltem. Az LG panelt és hibáit miért is hasonlítanám az Lg panellel szerelt samuhoz.

Új hozzászólás Aktív témák