- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hegyirabló #767 üzenetére
Igen tizenes. Alapvetően nem a tizennel van baj hanem avval amit összeraktak vele. Egész elképesztő logikátlan horror bugos förmedvény. pl a villodzó hangerő gombra rákerestem a megoldás, hogy nem mutolod hanem leveszed a hangerőt egyre. Ha egyen van nem villog és azt kvázi nem hallani. [link]
btw elvileg lefrissítette magát szóval nem a régi fw a gond.Másik kedvencem, hogy úgy lehet bemenni a beállítás menübe, hogy hátul megnyomod majd setting majd előveszed a távkapcsolót és hosszan nyomod a playt.
Magamtól nem jöttem rá innen szedtem. Végülis ez alapján belöttem. [link]
Elsőre ez is sötét szobás monitor."ami most kapható 4K WOLED vagy QD-OLED, az mindegyik erős kompromisszumra szorul."
Képminőségre, lagra... amit láttok az alapján a legkissebb kompromisszum jelenleg az oled monitorok. Ez is kompromisszum de a tftk sokkal nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS60QX-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync!
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- 27 IPS monitor (AOC 27E2QAE, FHD, 75Hz) + ingyen dual kar!
- LG Ultrawide gaming monitor
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest