Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBear
    senior tag

Javítom, sötét környezetben adja a legjobb képet a technológiai előnyei miatt, pixelenkénti megvilágítás ezáltal végtelen kontraszt, ezáltal immerzívebb HDR élmény, így érdemes ott használni. Filmeket is általában sötét szobában masterelik.

MPowerPH: használd akkor örömmel, valószínűleg te kevésbé vagy érzékeny ezekre, de sajnos attól még ott vannak ezek a problémák, melyek rengeteg felhasználót zavarnak, és foglalkozni kell a gyártóknak ezzel, nem hiába fejlesztették ki a BlackShield bevonatot az idén megjelenő QD OLED-ekre.

:R
    Így mindjárt más a leányzó fekvése.
    Egyébként próbáltam, nekem nem jött be az OLED. Talán érzékeny voltam rá, de egyrészt nappal világos a helyiség ahol használtam (volna), oda nem volt ideális, illetve engem zavart a fényerő ingadozása. Nem tudom a beégéssel hol tartanak, korábban probléma volt, telefonoknál még mindig az (jelenleg is van 2 mocskosul beégett).
    Egyelőre maradt az öreg IPS monitor a szürke feketéivel... illetve telefonnal is váltottam G75-re, az legalább IPS. De sajnos fehér holló kategória, gyakorlatilag az összes gyártó tolja az OLED paneleket sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák