Hirdetés

Aktív témák

• Panther

HÁZIGAZDA

Nah újra megy a Wartburg :) Mostanra lettem kész a motorcserével. Már benne van a képeken látató csillogó-villogó Warp Engine :D Egész értelmes hangja van. Kár hogy a lendkeréken levő fogaskerekek, ahol az önindító becsaltakozik, el vannak kicsit gyalulva ezen a forgattyústengelyen... indításkor ez elég randa hangot tud eredményezni. Na mindegy, megy.
    A megállás már bajosabb :) Kiderült ugyanis, hogy annakidején, amikor először mentem a WB-al (tudjátok, 110-zel ködben -- jól le is b@sztatok érte :D), és bevágott elém az a barom, aki miatt csutka fékkel kellett megállnom hogy ne legyen baleset... szóval kiderült hogy mi volt az a pár hengerpalást-darab alakú meleg vasdarab az úton utána, amit találtam. Nos, a bal első keréknél levő féktárcsa törött szarrá. :D (Mondjuk maga a tárcsa egyben van, csak letörött a kerékről, szóval azóta magányosan állt ott a levegőben. Forogni semmi kedve, ha nyomom a féket, ráfog a tárcsára, de ugyebár semmi hatás.) Na szóval WB-s pályafutásom során kb. 10 km-t mentem úgy hogy jók voltak a fékek. :DDD De így minden megmagyarázódott: miért volt meleg az a pár vasdarab a nagy hidegben, miért voltak épp ott ahol fékeztem, mi volt az a szörnyű hang a fékezés után, és hogy aztán miért múlt el... Azóta persze mentem 120-al autópályán, normálisan városban, országúton is párszor... hát, laza vagyok, na. :) Lehet hogy kezdeni kéne örülni hogy élek :D
    (Sőt, most már azt is tudom miért nem tudtam megállni egyszer, csak 5 méterrel a piros lámpa után...)

[Szerkesztve]

Aktív témák