Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Ezeken a bemutatókon halandó ember által is megvehető gépekbe pakolják a gef6-ot? Eleve ezt a ''műsort'' ott számolta ki a masina, vagy csak egy jól megvágott (Loading feliratok) előre renderelt anyag? Nagyon dúrva, csak tényleg legyen ilyen játékban is elfogadható időn belül, mert az, hogy techdemo legalább olyan szép, mint a Blizzard által készített játéktrailerek, gyönyörű, csak játszani nem lehet vele.
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
Bevallom szúrja a szemem, hogy a hovatartozást firtató/gyalázó hozzászólások, aláírások szemet szúrnak a PH!-n, de az állatokkal szembeni erőszakra érzékeny fórumosoknak ilyen ízetlen aláírásokkal kell megküzdeni. Persze tudom, hogy csak viccnek szántad, de bevallom zavar. (Még jobban zavart Polesz egy régebbi aláírása, csak azért nem volt időm szólni. Ő biztos tudja melyik.)
Tudom, hogy túlérzékenységnek hat, de egy hasonlóan ''jópofán szórakoztatóra'' nem cserélnéd ki?
UI: Igen, ezt hívják úgy hogy bigott. -
Bagoly
senior tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Ja értem, akkor még a két kezünket összetehetjük, hogy egyátalán értelmezhető, amit leírt a ''költő''. Sajnos kénytelen volt a kifejezőkészségét az emberi ésszel felfogható határok sivár síkján röptetni. :P
Azért én ellenőrizném a költő viselkedését is a bakancs alatt! -
Bagoly
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Tudom, már jártam ott is, de ez csak egy kis ''gyere ki a hóra'' jellegű szópárbaj volt, nem akartam ezzel csorbítani a box topic élét...:DDD
-
Bagoly
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Magyarul alkudotál egy olyan dologra, amit meg sem akartál (legalább is meg sem tudtál volna) venni.
Nekem ebből ez jött le:
''Mert nincs pénzem!!
Jelenleg 40 simcs...''
Attól a mellékes ténytől eltekintve, hogy éppen eszed ágában sem volt megvásárolni a kártyát, azért másnak örömmel ''segítettél'' az értékesítésben azzal, hogy kinyilatkoztattad a ''frankó, mai értékét'' egy ilyen kártyának. Ennyi közöd van azokhoz, akikről írtam. :P
Egyébként:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50932&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
''Ha az illetöt nem zavarja téged miért zavar?''
Szerinted valakit nem zavar, hogy azt szajkózod több hozzászóláson át, hogy holnap talán már szemétre is dobhatja a kártyáját, mert jön az új és örüljön, ha megveszed? :F
Ha 40-ért valóban megvennéd (bár mintha valami olyasmit írtál volna, hogy még annyi pénzed sincs rá), akkor ajánld fel egyszer, hogy ennyit ki tudsz érte fizetni, ha az eladónak megfelel, majd válaszol az ajánlatodra.
Amit te csinálsz az véleményem szerint a kártya értékének lehúzása és megvallom őszintén ez a jelenség (Ti., hogy licitálok valamire amire vételi szándékom nincs, ill. nem áll rendelkezésemre megfelelő fedezet az igényeim kielégítésére) nagyon elharapózott mostanság a PH!-n és rendkívül zavar is. Erre szerettem volna felhívni a figyelmed. Itt ez a fajta ''leszólása'' az árunak régebben nem volt divat és remélem nem is lesz. Arra van egy ''másik'' fórum.
OFF
Na és persze van egy olyan kivétel amit nagyon utálok hogy bejön egy jobb ajánlat és akkor persze nagy a kisértés és akkor van az mint ami Junkie-vel volt hogy nem tudtam megvenni a kariját, ezt még mindig szánom-bánom
Valóban többet ér pár forint, mint az ember adott szava...:P
(De ez már egy másik történet)
ON -
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
Inkább itt köszönöm meg a képecském (és nem ''keltem a hangulatot'' a request topikban).
Szóval:
Köszönöm fiúk!
:))
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest