Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Panther

HÁZIGAZDA

válasz Som@ #263 üzenetére

A legszebb az hogy a fél országon így sunyultunk át :) Mindig kellett keresni valakit, akire rá lehetett tapadni -- a taktika tehát az volt hogy:
    - ha van előttünk nem sokkal vki akkor gyorsan befogni
    - lehetőleg két ilyen ''dummy''-t ( :) ) összeszedni
    - ha lelép a dummy, akkor belassulni mint állat és várni a hátulról beelőző áldozatot, majd padlógáz és chasecam-et neki :)

Amikor besetétedett, akkor gázossá vált ez a taktika, mivel a tompított fény szar, és így deflektorral jöttünk :DDD Villogott is mindenki ezerrel de nem volt mit tenni. Pedig igazán utálok ilyen genya lenni, de ha nem volt más? :F Az volt a legszebb amikor az autópályán (az már nagyjából a biztonságosabb, majdnemhogy ''(we're) home free'' szakasznak tűnt), szóval az autópályán beelőztem vkit mert olyan lassan ment hogy csak na, és abban a pillanatban benyomta a deflektort ő is :) Köszöntem szépen, padlógáz és csá :) De hát én tényleg megértem... szar dolog, tudom: nekem is refivel jöttek szembe az út 50%-ában :DDD Csomó szembejövő amint elhagyta a dummy-t, azonnal rámklikkelt... :D Mire hazaértem kiégett a szemem. Rohadt M7 nagy részén meg nicns zöldség középen, szóval ott is nyomták nekem 3 sávból az áldást... Az autópályán egyébként félúton rájöttem hogy nem is olyan ''home free'' az, ugyanis ha egy zsaru beelőz, tuti végem, lekapcsol. Egyszerűen nincs mit tennem. Ha fennhagyom a refit, azért, ha lekapcsolom, azért :DDD Hát szóval naggyon vicces volt az út. Jó sztorizgatás lesz belőle. :))

Aktív témák