Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
Bash, segítenél? Szakfordítást csinálok és megakadtam egy mondatnál:
Hospitality alliances will evolve from equity joint ventures to collaborative joint ventures (non-equity) as competitor alliences will emerge.
Szóval: nem igazán tudom lefordítani magyarra az equity ill. a non-equity jelentését ebben a szövegösszefüggésben. ''Tőkeösszevont közös vállalat'' esetleg vagy mi lehet? Ugyanez van a ''non-equity''-vel is. :(
Meg van még1 mondat:
xy proposes that the decision to internalise the governance of transactions versus using market exchanges is based upon opportunism, bounded rationality, uncertainty and complexity, and information-change impact.
Na ennél nem értem mi az, hogy internalise és mi a bounded rationality.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest