Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bash
őstag
Csomagküldő szolgálat k.... drága. De lehet keresgélni. Vámot akkor kell fizetni, amikor a vámosok úgy gondolják. Nem vicc.

Szabály szerint ha ajándékként küldöm a csomagot ellenszolgáltatás nélkül, akkor csak akkor kellene vámot fizetni, ha az együttes érték meghaladja a 28200 HUF-ot.
[L]http://www.vam.hu/data/folap/faq/faq7.html[/L]
Ennek ellenére elsején küldtem egy csomagot, ráírtam, hogy $100 az értéke. A vámosok a csomagot felbontván (elvileg minden csomagot fel kell, hogy bontsanak) úgy gondolták, hogy az áru értéke $200, ezért szépen kifizettették a vámot, ÁFA-t meg postaköltséget a címzettel (cc. 20000 HUF). Ez engem baromira felháborít, és ha lenne módom reklamálni, akkor biztosan feszítővassal, hegesztőpisztollyal felszerelkezve mennék oda!
OFF
Gondolkoztatok már valah arról, hogy melyek a legszemetebb állami cégek? Én tudok egy párat: MOL, MATÁV, MÁV, MAGYAR POSTA, MAGYAR HONVÉDSÉG na meg persze a BKV. Függetlenül attól, hogy kinek a tulajdonában vannak, ezek még igencsak állami befolyás alatt állnak.
ON
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest